I fem steg till ditt skräddarsydda snickarkök

Viktiga frågor måste besvaras innan ett kök kan planeras: öppen eller stängd grundform? Lantligt kök eller moderna kök? Vilka träslag är bäst? Hur används det tillgängliga utrymmet optimalt?

De professionella köksplanerarna på vårt snickeri ger stöd för att besluta om en köksdesign och för att välja rätt hushållsapparater för det utrustade köket. Det framtida köket visualiseras med hjälp av ett fotorealistiskt planeringsprogram. Högkvalificerade snickare använder massivt trä för att implementera köket. Snickarkök från våra snickare är därför särskilt långvariga unika föremål.

Så här får kunderna sitt drömkök:

Ta det lugnt och välj rätt snickeri

Långvariga relationer bör inte skyndas. Du har inte valt din arbetsgivare från det återstående rymdbytet och du har inte bara hämtat din partner från gatan. Förhoppningsvis har du tittat bra på dina framtida kollegor och har övervägt beslutet noggrant.

I synnerhet i köksplanering är detaljerade råd från proffs viktiga. Det är bättre att lita på våra köksplanerare och snickare: Mer än ett kvart sekels erfarenhet av implementering av individuella kundförfrågningar och manuell bearbetning av massivt trä talar för sig själva när det gäller snickeri.

Bättre att fråga en gång för ofta

Möjligheterna för moderna snickarkök är otaliga. Det finns definitivt något för alla. Fler alternativ innebär mer arbete i förväg och kräver mer omfattande överväganden när du planerar köket. Hur som helst är tid och hjärnkraft välinvesterade. Ett noggrant planerat massivt träkök är kul i årtionden.

Snickarens köksplanerare använder specifika frågor för att vägleda sina kunder på vägen till deras drömkök. Ska ett öppet matkök planeras? Vill du ha ett traditionellt lantkök? Eller motsvarar moderna kök snarare de avsedda designkraven? Hur mycket utrymme finns det? Vilka enheter behövs? Hur mycket lagringsutrymme krävs?
Ordna ett icke-bindande samråd idag!

3D köksplanerare – vad du ser är vad du får

Vårt snickeri använder modern programvara för att illustrera det planerade köket. Ett fotorealistiskt planeringsprogram visar den färdiga slutprodukten i alla detaljer – inklusive möbler, inbyggda enheter, belysning och till och med tillbehör som bilderna på väggen.

”Designkraven för ett kök är höga nuförtiden”, förklarar VD för snickeriet. ”Våra kunder uppskattar därför särskilt att de kan använda vår köksplanerare för att få en realistisk bild av sitt utrustade kök i förväg.”

Massivt trä istället för plast

Kök är en konst – inte bara i planering utan också i genomförandet. Vårt snickeri använder det finaste råmaterialet som naturen erbjuder: lokalt massivt trä – mestadels från jordbrukare i regionen, som noggrant bearbetas i det egna torkrummet.

Vi beklagar att i många snickerier, av alla saker, går den högsta disciplinen för snickerihandeln alltmer förlorad: ”Många använder plastark eftersom de inte längre kan arbeta med den förnybara råvaran trä.”

Våra kunder ser fram emot interna produktionskök. Individuell planering såväl som naturlig skuggning och spannmål gör varje kök till något speciellt. ”Kök i massivt trä är tidlösa”, säger företagets chef. ”Lokala skogar passar både i ett modernt loft och i ett lantligt kök.”

Moderna hushållsapparater istället för elektroniskt avfall

Snickeriet ger också råd om att utrusta det utrustade köket. Detta sträcker sig från beslag och praktiska utdragssystem till hushållsapparater. Inbyggda fronter som passar sömlöst i varje köksdesign. Men de inre värdena är också övertygande: Vad sägs om en spis som rengör sig själv? Med en ugnslucka som försvinner under apparaten efter öppnandet? Eller med kokplattor som bara värmer maten och därmed säkerställer mer säkerhet (särskilt för familjer med små barn)?

Moderna inbyggda enheter är särskilt energieffektiva. Detta sparar naturresurser, el och pengar. De erbjuder också unika tilläggsfunktioner: Kombinationsångare kombinerar olika matlagningssystem och säkerställer därmed mer arom och vitaminer samt jämnare matlagning. Vad sägs om en uppvärmningslåda? Eller med en inbyggd espressomaskin inklusive en koppvärmare?