SNYGGA KONTORSMÖBLER I MALMÖ

I Malmö, som i många andra städer, byggs fler och fler nya kontorsbyggnader eller i allmänhet byggnader av ett sådant syfte. Andra anläggningar anpassas ofta för kontor och företagets huvudkontor. På grund av denna trend är många företagare intresserade av inredningsfrågor, inklusive möbler. Kontorsmöbler är ett viktigt inslag i att bygga en företagsimage och påverkar dessutom effektiviteten hos anställda. Deras val bör därför övervägas noggrant. Vanligtvis är den bästa lösningen att investera i skräddarsydda möbler.

OM MODERNA KONTORSMÖBLER

Att ordna företagsrum är inte en lätt uppgift. Det är bäst när du kan använda råd från inredningsarkitekter under ett sådant projekt. Kontorsmöbler är värt att titta på i termer av om de är bekväma – slumpmässiga kombinationer av hårstolar och för låga skrivbord kommer att ha en negativ inverkan på de anställdas kvalitet. Det kan inte ignoreras att sådana möbler i sig utgör en risk för ryggproblem och många relaterade sjukdomar för användarna.

Möblerna ska väljas efter behov och kontorsutrymmet måste ordnas ordentligt. Estetik är också en viktig fråga – om du har möjlighet att besöka kontor där inget har förändrats på 25 år och du vet längre att de inte bidrar till effektivitet i arbetet.

Vad betyder begreppet ergonomisk arbetsplats? Först och främst är det:

  • anpassad till den arbetande personens höjd och behov,
  • utrustade med de verktyg som krävs för att utföra en viss aktivitet,
  • säkerställa komfort – en bekväm stol, ett stort skrivbord, närvaron av tillräckligt stöd för handlederna, närvaron av fotstöd och korrekt belysning är viktigt.

Det här är bara de grundläggande frågorna som varje arbetsgivare bör komma ihåg.

HUR MAN GÖR ARBETET TREVLIGARE – EXEMPEL FRÅN VÅRA PROJEKT I MALMÖ

Ju mer tröttande jobbet är, desto mindre är det troligt att njuta av det. Det handlar dock inte om själva arbetsuppgifterna utan också om villkoren som påverkas av möblerna. Lösningarna som beskrivs i den här artikeln är en allierad av alla stationära anställda. Att säkerställa de anställdas komfort är en typ av investering. Av denna anledning är det värt att omge dig med kontorsmöbler som är vänliga mot rätt kroppsställning och samtidigt med lämpligt antal bänkskivor, skåp och lådor. Då mår medarbetaren bra och har ordning runt sig.

De viktigaste delarna av kontorsinredningen, som vi också skapar för våra kunder från Malmö och dess omgivning, är:

  • skrivbord med lämplig form – de kan vara enkelbord eller utformade för två, tre eller fler arbetare,
  • lagringsutrymmen, dvs. väsentliga möbler i medarbetargarderoben, men också i versionen för dokument, leveranser av kontorsmateriel och andra,
  • förlängningar och behållare – gör att du kan anpassa möblerna till specifika behov, till exempel: en bordsskiva för att ställa in skärmen, behållare med extra lådor, skjuts under skrivbordet.

Mindre skåp för dokument, hyllor och andra möbler som ger extra förvaringsutrymme är också uppgifter som du kan anförtro till en erfaren snickare.

PRATA MED EN SPECIALIST OM DITT KONTOR

När du beställer kontorsmöbler är det värt att känna till åsikterna från människor som skapar sådana möbler, det vill säga som hanterar olika råvaror, material och teknik dagligen. Trots många butiker och möbelutställningar i Malmö och hela provinsen har skräddarsydda projekt fortfarande sina anhängare. Vi ser det också i vår snickarverkstad, tar emot nya beställningar och genomför dem.

Kontakta oss som snickare i Malmö!