VI ORDNAR ETT DRÖMKÖK

Köksmöbler ska kombinera estetiska och funktionella värden. Att utforma denna inredning på ett sådant sätt att den tjänar alla hushållsmedlemmar är en stor utmaning. Möbler och sättet att avsluta enskilda rum i huset är viktigt för invånarnas välbefinnande. I vissa fall är det nödvändigt att investera i skräddarsydda möbler, eftersom det är svårt att använda hela utrymmet med en ovanlig vägglayout eller många sluttningar på vinden. Dessutom är det alltid värt att komma ihåg de trender som råder under ett visst år. Lägenheten är både modern och funktionell.

ÖPPNA SKÅP OCH DERAS FÖRDELAR

År 2018 främjade inredningsarkitekter öppna utrymmen i köksmöbler. Sådana möbler uppträdde inte bara i erbjudanden från lokala snickeributiker utan också i möbelbutiker i Malmö och andra stora städer. Ursprungligen möttes denna idé inte med mycket intresse, men med tiden började framtida användare märka fördelarna med denna lösning.

Att förstora utrymmet i öppna skåp och hyllor möjliggör en intressant visning av bestickelementen. Tallrikar, glas och andra rätter kan vara ett slags dekor i köket. Det räcker att se till att de kommer från samma kollektion, konsekventa i färg och visuellt. Vissa ser också en viktig praktisk aspekt – öppet utrymme mobiliserar människor för att hålla ordning och lämna endast rätter som ofta, även varje dag, är i sikte. Öppna hyllor är ett bra erbjudande för fans av klassiska och moderna kök. Det är värt att överväga dem när du beställer ett kök i storlek eller när du köper färdiga köksuppsättningar.

INVÅNARNA I MALMÖ GER OFTA UPP KLASSIKERNA

Man antog redan att universell vit skulle upphöra att vara modern över tiden. De nya möbelkollektionerna från branschledarna visade att det inte är värt att vara rädd för färger, glänsande fronter i djupt svart och andra. Kundernas beslut baserade på detta visade att vitt är värt att överväga som en extra färg, inte den ledande. Även om det naturligtvis beror på själva beställningen.

För närvarande kan bänkskivan, möbelfronten på skåp och lådor vara vita om bristen på en idé för inredning. Det räcker att besöka någon designmässa eller möbelaffär (t.ex. i Malmö) för att se att i stället för vita köksmöbler, grå, bruna eller till och med gröna förslag dyker upp allt oftare.

VILKA FÄRGER PÅ SKRÄDDARSYDDA MÖBLER ÄR inne i år

Om du undrar vilka färger som kommer att regera inom en snar framtid, vet att antalet begränsningar i denna fråga är väldigt litet. De alternativ som starkast främjas av inredningsarkitekter är:

  • brunt – att hänvisa till naturen är en av inspirationerna som kommer tillbaka varje år i olika utgåvor,
  • marinblå och lila – i år är en definitiv återgång till mörka färger,
  • svarta – svart har många nyanser och intressant kan det kombineras med interiören så att det förblir mysigt och har en hemliknande karaktär.

När du väljer fronter av köksmöbler är det värt att komma ihåg att det är bäst att välja akryl eller lack, eftersom de ser bra ut och är mycket slitstarka. Slaktkropparna i möblerna är då vanligtvis av trä.

DET ÄR VÄRT ATT ANVÄNDA EN SPECIALIST

Råd från professionella kommer att vara oersättliga, framför allt för dem som funderar på att investera i skräddarsydda möbler. Det är bäst att prata med en anställd på snickarverkstaden – en sådan person kan hjälpa både med avseende på själva designen och mer tekniska frågor.

Kontakta oss som snickare i Malmö!